Szállítási és vásárlási feltételek

Megrendelés feladása

Megrendelés borainkra feladható a honlapunkon található webshopon vagy emailben, az alábbi módokon:

Megrendelést a webshopunkban közzétett termékekre, a megadott áron lehet feladni. Amennyiben rendszerhibából nyilvánvalóan téves ár kerül megjelenítésre (pl 1Ft-os ár), ahogy ez tudomásunkra jut, jelezzük a megrendelőnek, és amennyiben igényt tart rá, a szokásos árainkon történik a szállítás.

Személyes átvételi lehetőség

Előre egyeztetett időpontban, a megrendelésnek megfelelően előkészített termékeket Borászatunkban átveheti. Készpénzes illetve utalásos fizetésre van lehetőség.

Szállítás csomagküldő szolgáltatóval

Szállítást 6 palackos kartonokban vállalunk, ennek megfelelő mennyiségű bor rendelésére van lehetőség. Szállítási címként magyarországi cím vagy csomagküldő automata adható meg.

A számlát a megrendelt borokkal együtt küldjük. Annak teljesítése a következő számlaszámra történő utalással lehetséges: Matievics István 1177 3078 0716 4271.

A megrendelt tételeket az összeg fenti számlaszámra történő beérkezésétől számított 2 munkanapon belül feladjuk, a várható érkezés az azt követő 1-2 munkanap.

A szállítási költség 15000 Ft alatti vásárlás esetén 1800 Ft, amit a rendelt tételekkel együtt számlázunk ki. Legalább 15000 Ft értékű vásárlás esetén szállítási költség nem kerül felszámításra.

Házhoz szállítás

Legalább 15000 Ft értékű rendelés esetén, egyedi megállapodás alapján Tolna megyében, Budapesten és Szegeden házhoz szállítjuk a megrendelt tételeket. Készpénzes illetve utalásos fizetésre van lehetőség.